spn banner

Galabal 10 jarig bestaan groot succes !!

• Ter gelegenheid van haar tiende verjaardag organiseerde Kiwanis Oostende Ensor op 24 april 2010 haar gala feest met o.a. een optreden van de Romeo's.

"Het zal moeilijk worden om dit jaar nog een beter feest te vinden" wist iemand vd 223 bezoekers aan ons galabal te vertellen, nadat hij om 03:00 uur de deuren van het Termae Palace achter zich dicht trok.

• Het werd een gigantische succes.

Met speciale dank aan Jean-Pierre Vanhooren en zijn echtgenote; die ondanks moeilijke omstandigheden, het beste van zichzelf hebben gegeven.
    Zij werden door onze voorzitter in naam van de club bedankt met een bon voor een heerlijke tête à tête in het restaurant Marina op de Visserkaai.

Dank ook aan de (niet-rokende) leden van de feestcommissie en de andere leden die een bijdrage leverden oa bij de opbouw en afbraak van de feestversieringen.

Uiteraard ook grote dank aan onze talrijke sponsors.

• Woordje van onze voorzitter

Gunther Vanpraet beklemtoonde in zijn speech vier redenen waarom Kiwanis Oostende Ensor zo speciaal is:

a)  Onze leden komen uit verschillende milieus en steden, hebben een diverse achtergrond en behoren niet tot de "usual suspects" die op elke officiële receptie in de regio aanwezig moeten zijn.

b)  Onze leden hebben zelden dezelfde mening over een onderwerp. Er zijn flinke discussies, maar bij een frisse pint regelen we om de twee weken na de vergadering onze BHV-dossiers dankzij vijf minuten Kiwanis-vriendschap. De chaos en gebrek aan protocol op veel vergaderingen wordt door bezoekers altijd omschreven als ,,supergezellig’’.

c)  We zijn een club met de meeste sprekers over de meest diverse onderwerpen. Van hartkwalen tot purusgarnalen, van chocolade tot gezonde voeding.

d)  We hebben het gezelligste lokaal van de stad, na elke vergadering is er een multiculturele aprés-ski.

• Woordje van onze stichtend voorzitter

Onze stichtende voorzitter Roland Ghay sprak de gasten toe en wees op de sociale projecten van onze club met als grote motto  "Serving the children of the world".

• Aandenken.

Onze voorzitter Gunther Vanpraet mocht uit handen van de Heer Philippe Delanote, onze Lt Gouverneur Elect van de WVl Div Noord,  een mooi aandenken ontvangen.
    Later op de avond konden wij ook nog onze Lt Gouverneur Philippe Maenhout verwelkomen.

• Groepsfoto

Hieronder de feestende clubleden van Kiwanis Oostende Ensor (rokend en niet rokend)